Hoe vind ik een cache en wat moet ik daarna doen?

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Nieuwe producten

Hoe vind ik een cache en wat moet ik daarna doen?
Er zijn vele feitjes die handig zijn om te weten voordat je een cache gaat zoeken. Wist je bijvoorbeeld dat alle GPS-ontvangers een "kleine fout" in zich hebben door technologische limieten? Jouw apparaat kan je dicht bij een cache brengen maar er is een aantal overwegingen om je die laatste meters te laten overbruggen. Bekijk eens deze video ov...
Er zijn vele feitjes die handig zijn om te weten voordat je een cache gaat zoeken. Wist je bijvoorbeeld dat alle GPS-ontvangers een "kleine fout" in zich hebben door technologische limieten? Jouw apparaat kan je dicht bij een cache brengen maar er is een aantal overwegingen om je die laatste meters te laten overbruggen. Bekijk eens deze video over het zoeken naar een geocache of lees de tips hier.

Als je de cache vindt, word je geacht het logboek te tekenen en deze weer in de cache achter te laten. Je mag een ruilitem uit de cache nemen als je dat wilt. Zorg er alleen wel voor dat je weer iets van minimaal gelijke waarde achterlaat. Verstop de cache precies zoals je hem gevonden hebt, zelfs als je elders een betere plaats ziet. Tot slot, bezoek de cachepagina om je vondst te loggen en je ervaringen met anderen te delen.

Meer

Hoe vind ik een cache en wat moet ik daarna doen? Er zijn geen producten in deze categorie.