Hoe verstop ik een geocache?

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Nieuwe producten

Hoe verstop ik een geocache?
Wij raden je aan om eerst diverse andere caches in jouw buurt te vinden voordat je zelf jouw eerste geocache gaat verstoppen. Je zult beter begrijpen hoe je een mooie cache maakt door eerst caches te vinden op een aantal verschillende locaties, in verschillende soorten cachecontainers en met de verschillende verstopmanieren van diverse cachers. ...
Wij raden je aan om eerst diverse andere caches in jouw buurt te vinden voordat je zelf jouw eerste geocache gaat verstoppen. Je zult beter begrijpen hoe je een mooie cache maakt door eerst caches te vinden op een aantal verschillende locaties, in verschillende soorten cachecontainers en met de verschillende verstopmanieren van diverse cachers. Dit maakt het waarschijnlijker dat je ook een interessante cache zult verstoppen die iedereen zal aanspreken.

Lees, tijdens het voorbereiden van het plaatsen van je cache, onze handleiding voor het plaatsen van een cache en de geocachepagina richtlijnen. Het is belangrijk dat je deze richtlijnen begrijpt voor je een cache ter review aanbiedt.

Meer

Hoe verstop ik een geocache? Er zijn geen producten in deze categorie.