Wat zijn trackables?

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Nieuwe producten

Wat zijn trackables?
Een Trackable is een soort fysiek geocaching "speelstuk". Je komt ze vaak tegen in geocaches of op geocaching bijeenkomsten. Elke trackable heeft een unieke code ingegraveerd die gebruikt kan worden om zijn bewegingen bij te houden op Geocaching.com terwijl hij over de echte wereld reist. Sommige van deze voorwerpen hebben honderdduizenden kilom...
Een Trackable is een soort fysiek geocaching "speelstuk". Je komt ze vaak tegen in geocaches of op geocaching bijeenkomsten. Elke trackable heeft een unieke code ingegraveerd die gebruikt kan worden om zijn bewegingen bij te houden op Geocaching.com terwijl hij over de echte wereld reist. Sommige van deze voorwerpen hebben honderdduizenden kilometers gereisd met dank aan de geocachers die ze van cache naar cache verplaatst hebben!

Er zijn drie hoofdtypen van trackables: Travel Bugs ®, Geocoins en andere trackables.

Een Travel Bug is een traceerbare tag bevestigd aan een item wat door geocachers een "lifter" of "hitchhiker" wordt genoemd. Elke Travel Bug heeft een eigen doel wat bedacht is door de eigenaar. Doelen zijn doorgaans gerelateerd aan reizen, zoals elk land in Europa bezoeken of reizen van kust naar kust. Travel Bugs verplaatsen zich van cache naar cache met hulp van geocachers zoals jij. Zie ook de "Wat doe ik als ik een Trackable vind?" paragraaf in de uitleg voor meer informatie over hoe je Trackables kan helpen met hun reis.

Geocoins zijn naar eigen wens te ontwerpen munten die gemaakt zijn door individuen of groepen geocachers als een soort persoonlijk aandenken of een visitekaartje. Ze werken precies zoals travelbugs en dienen te worden verplaatst naar een andere cache, tenzij de eigenaar anders heeft aangegeven.

Andere Trackables zijn er in verschillende vormen, zoals patches en sleutelhangers. Een gemeenschappelijk kenmerk van trackables is, dat ze allemaal een unieke ID code en tekst hebben die zegt dat ze trackable zijn op Geocaching.com. Meer informatie over Trackables kun je hier vinden.

Meer

Wat zijn trackables? Er zijn geen producten in deze categorie.