Herroepingsrecht

Ter bescherming van jou als koper is de Wet “Kopen op Afstand” door de overheid in het leven geroepen. In de wet staat dat je 14 dagen bedenktijd krijgt als je een product op afstand koopt. Je kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat je wilt hebben. Wil je het product toch niet hebben? Dan kun je je geld terugkrijgen als je het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. 

Jouw bedenktijd gaat in zodra je het product ontvangen hebt. Wil je in het kader van deze wet een product terugsturen? Laat ons dit dan binnen de 14 dagen weten, vóórdat je het product terugstuurt d.m.v. het formulier van herroeping

Je hoeft geen reden op te geven waarom je de artikelen terug wilt sturen. Uiteraard stellen wij het wel op prijs als je ons een reden kunt aangeven. 

Voorwaarde voor het retourneren is wel dat de artikelen goed en degelijk verpakt retour gestuurd worden en de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en nog in de originele verpakking zijn. Je ontvangt na controle van de retour artikelen een creditnota. 

De verzendkosten van de goederen die worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen en zijn dus voor eigen rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *