Privacy Policy
Bij GeoGeek ben je zelf de baas over jouw eigen gegevens en je kunt ze wijzigen of verwijderen wanneer je dat wilt. Je kunt jouw eigen gegevens beheren door in te loggen.


GeoGeek gebruikt jouw persoonlijke gegevens om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden: jouw email adres, naam, adres gegevens en betaalgegevens zijn nodig om jouw bestelling te kunnen verwerken en je over de voortgang ervan te kunnen informeren.

Alle gegevens die je invoert bij het aanmaken van een account worden opgeslagen op een beveiligde server. Deze gegevens worden voor je bewaard zodat je bij jouw volgende bezoek niet opnieuw alles hoeft in te voeren.

GeoGeek verkoopt jouw gegevens niet door.
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Jouw gegevens zijn veilig bij GeoGeek
GeoGeek heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site. Wanneer wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. GeoGeek maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL) om de veiligheid van betalingen te kunnen garanderen.