Veilige betaling

iDEAL:

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. 

Voordelen
iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  1. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
  2. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
  3. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL;
  4. Controle en overzicht op de betaling. 

Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij o.a.:ABN AMRO, Postbank, INGbank, Rabobank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL? 
Je plaatst een bestelling bij een webwinkelier, in dit geval GeoGeek. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en GeoGeek wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bankoverschrijving
Als je niet via iDeal wilt betalen, is er een mogelijkheid om ‘via vooruitbetaling’ te betalen. Zodra GeoGeek de betaling ontvangen heeft, wordt je daarover geïnformeerd. In de mail zal tevens aangegeven worden op welke termijn de bestelling verzonden zal worden. Dit zal doorgaans binnen twee werkdagen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *