Waypoint marker Roze (set van 5 stuks)

€ 10,00
Inclusief BTW 2-4 werkdagen

Roze

Aantal
Laatste items in voorraad

Een goede Multi Cache is meer waard dan wel 10 ‘saaie’ caches bij elkaar. Geocachers houden van goede Multi Caches, veelal vanwege de beloningen en de uitdagingen die erbij horen. Helemaal als het een lange tocht is geweest! Maar waarom zien we er dan niet zo heel veel van goede kwaliteit? Simpel…meer fases betekent meestal ook meer onderhoud en kosten. Maar nu niet meer, zet zelf zo’n goede Multi Cache uit met deze MultiMarx Tags!

Toepassing
GeoGeek biedt jou nu de mogelijkheid om Multi Caches makkelijker te plaatsen zonder het gedoe van doorweekte vellen papier, door wild aangevreten waypoints en doosjes. Breng je multi caches naar een hoger level met het (GxProxy) MultiMarx Waypoint systeem. Breng elk Waypoint met een permanente markeerstift, spijkergravure of slag-cijfer aan op een MuliMarx voor een duurzame oplossing en weinig Multi Cache onderhoud. Routemarkeringen die goed tegen alle weersomstandigheden kunnen.

Uitvoering
De MultiMarx is in verschillende kleuren leverbaar en is in de Dog-Tag stijl uitgevoerd. De (GxProxy) MultiMarx is voorzien van de coördinaat aanduiding Noord/Oost (N/E) en je ontvangt bij aankoop altijd een set van 5 MultiMarx Tags waarmee je direct een Multi Cache met 5 Waypoints kunt maken. Natuurlijk kun je zo veel Waypoints toevoegen als jezelf wilt door simpelweg meer MultiMarx setjes bij te bestellen. De (GxProxy) MultiMarx is gemaakt van weerbestendig materiaal dat goed te beschrijven is.

GG000248
1 Item