Wie zijn wij

Sinds een vriendin van ons liet kennis maken met het geocachen, zijn wij zelf fervente geocachers geworden. Wij hebben zelf al een aantal caches verstopt en kwamen zo tot de conclusie dat wij praktische zaken misten als wij bestelden bij webshops, zoals (aparte) cachebehuizingen en handige tools. Omdat wij denken dat meerdere cachers hier tegen aan lopen, hebben wij besloten deze webshop te openen.

Mocht je iets missen op de site, wat handig kan zijn voor een (mede)geocacher, laat het weten! Wij zullen ons uiterste best doen om aan de vraag te voldoen. Uiteraard laten wij van te voren weten of wij aan de vraag kunnen voldoen. Wellicht kunnen wij die ene speciale cachebehuizing, die je niet zelf kunt of wilt maken, voor je (laten) maken. Je zult altijd eerst een offerte ontvangen voordat wij de productie opstarten.

Je kunt ons bereiken per:

Mail:
@: info@geogeek.nl (dagelijks bereikbaar)

Telefoon:
+31 (0) 6-11428952
Bereikbaar op dinsdag én donderdag van 10.00 tot 16.00 uur

Post:
Rijkevoortsedijk 12a
5447 BD  Rijkevoort

Mail:
@: info@geogeek.nl (dagelijks bereikbaar)

GeoGeek betalingsgegevens: 

Rekeningnummer:  0675 3707 44
IBAN:  NL82INGB0675370744
BIC:  INGBNL2A
Banknaam:  ING BANK NV

KvK# 85480800
BTW# NL002915295B45

Team GeoGeek

Peter en Emiel 

2 gedachten over “Wie zijn wij

 1. Hallo team van geogeek,

  Sinds een korte tijd gaan er de geruchten dat jullie gaan stoppen met de webshop?
  Persoonlijk vinden we dit er jammer als de geruchten kloppen. We wilden jullie namelijk benaderen voor het Sporen van de bevrijding, Airborne event welke in sep 2025 te Driel gehouden gaat worden. Dit omdat jullie er in 2021 ook bij waren met jullie stand.

  Met vriendelijke groet
  Eduard Lempers
  Teamthorocatchers
  Dutch liberation day geocaching series

  1. Hey Eduard,

   de geruchten zijn waar. Wij hebben na zo’n 10 jaar op events te hebben gestaan, besloten om met de events te stoppen. Het magazijn is nog niet leeg maar als ik zie wat de kosten zijn t.o.v. de verkoop op een event, dan levert het niets op. Er moet bijna elke keer geld bij. De webshop maakt onder een andere naam een soort van doorstart, daar zijn wij nu mee bezig. En een andere reden om te stoppen met events is dat wij privé ook events willen bezoeken en wij merken dat wij nu steeds als die standhouders gezien worden terwijl wij ten eerste geocachers zijn. Nu is 2025 nog ver weg en je mag ons altijd een uitnodiging sturen. Mochten wij dan nog interessante spullen hebben om op jouw event te staan, dan zou dat zeker mogelijk zijn. Wij worden ook een dagje ouder ;o) en zijn druk met andere dingen. Dus ja nogmaals de geruchten zijn waar maar ja je weet nooit hoe het loopt. Groetjes Emiel & Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *